janko skorec

04.08.2009 15:20

 

Bubeník Desmodu Ján Škorec má dieťa s Verešovou!

 

01.07.2009 16:00

Bubeník skupiny Desmod Ján Škorec (35) sa nezdá! Niekoľko rokov sa mu podarilo nielen pred verejnosťou, ale aj pred svojím okolím utajiť nemanželské dieťa.

Jano Škorec a jeho utajovaná dcéra Lara. Má ju s expriateľkou Tinou. Autor: Tip/Nový Čas
 

Okrem syna Janka (13), ktorého má s bývalou manželkou Katarínou, totiž má ešte päťročnú dcéru Laru. Jej mamou je jeho bývalá priateľka Tina Verešová, s ktorou určitý čas chodil, až kým si nenašiel svoju súčasnú partnerku Katku.

Má dieťa s Verešovou! Nie však so slovenskou misskou Andreou ani jej menej slávnou kolegyňou Evou, ale s neznámou slečnou z Nitry, ktorá sa volá Tina Verešová. Pred niekoľkými rokmi mali milenecký pomer a v apríli 2004 sa z ich vzťahu narodila dcéra Lara. Aj keď Škorec si dieťa neprial, Tina sa aj napriek tomu rozhodla nechať si ho a dnes je z jej dcérky Lary veľká slečna. „Malá sa so svojím otcom občas stretáva, Jano na ňu platí výživné,“ stručne okomentovala Tina. 

Hudobník však veľmi nechce, aby sa vedelo o tom, že má nemanželské dieťa. „Nehnevajte sa, ale nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ povedal Novému Času Škorec, ktorého oficiálnou priateľkou je Katka - študentka medicíny z Martina. Jano s ňou plánuje spoločnú budúcnosť, čoho dôkazom je aj to, že spolu s jej rodičmi pri Nitre stavia dom. Škorec sa v týchto dňoch nachádza spolu s ostatnými členmi kapely Desmod v Moskve, ale zdá sa, že po návrate bude musieť ľuďom zo svojho okolia ešte všeličo vysvetľovať.

 

denniček

Neboli nájdené žiadne záznamy.

Blog

janko skorec

04.08.2009 15:20
  Bubeník Desmodu Ján Škorec má dieťa s Verešovou!   01.07.2009 16:00 Bubeník skupiny Desmod Ján Škorec (35) sa nezdá! Niekoľko rokov sa mu podarilo nielen pred verejnosťou, ale aj pred svojím okolím utajiť nemanželské dieťa. Jano Škorec a jeho utajovaná dcéra Lara. Má ju s...

TOPlist